Scholen voor talenten
 


In het kader van de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, m.a.w. de ‘privacywet’, die is ingegaan op vrijdag 25 mei 2018 zijn wij genoodzaakt een aanpassing te doen aan de wijze van inloggen in ons personeelsinformatiesysteem, MijnMSA.

Vanaf maandag 10 september 2018
 dien je éérst in te loggen in de AFAS Online Portal voordat je door kan gaan naar MijnMSA. Hiervoor heb je een werk e-mailadres, een wachtwoord van 12 tekens én een mobiele telefoon nodig.

Je kunt op je smartphone de AFAS Pocket App (voor Android & Apple) instellen om voortaan via deze app in te loggen in de AFAS Online Portal. Dit doe je eenmalig, daarna kun je altijd direct de app gebruiken om in te loggen. Gebruik de code 7SJCB5 als om een omgevingssleutel gevraagd wordt.
Klik hier voor een voorbeeld van het aanmeldproces

Heb je geen smartphone? Dan kun je gebruik maken van inloggen met een SMS-code of vast toestel.

Heb je hulp nodig bij het installeren en instellen van de AFAS Pocket App en AFAS Online Portal, dan kun je contact opnemen met dhr. C. Bosari (
c.bosari@msa.nl of toestel 871).

Tevens blijft het wenselijk om in MijnMSA bij
'Mijn gegevens' zelf je persoonlijke gegevens aan te passen indien hierin veranderingen plaatsvinden (correct adres en bankrekeningnummer is van belang voor het uitbetalen van het salaris, een correct 06-nummer voor de AFAS Pocket App en het toekomstig gebruik van een digitale handtekening zoals bijvoorbeeld het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten).

Nieuwe telefoon?
 

Heb je een nieuwe telefoon? Dan moet je AFAS Pocket App opnieuw koppelen.

Klik hier voor een beschrijving om de AFAS Pocket App opnieuw te koppelen


Inloggen | contact | sitemap | ontwerp en realisatie SchoolMaster BV