Montessori Lyceum Amsterdam
onder

Deze eerste school voor voortgezet montessorionderwijs (opgericht in 1930) is met bijna 2000 leerlingen gevestigd aan de Hobbemakade/Pieter de Hoochstraat 59 en aan de Van Ostadestraat 103 in Stadsdeel Zuid en de van Eesterenlaan 50 in stadsdeel Zeeburg.

Meer »
Montessori Lyceum Oostpoort
onder

De school is gehuisvest in een prachtig schoolgebouw dat speciaal ontworpen is voor het eigentijdse montessorionderwijs van de school. De school telt op dit moment ruim 850 leerlingen en staat aan de Polderweg 3 in het hart van Oostpoort, Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer. 

Meer »
IVKO Montessori
onder

Het IVKO Montessori is een kunstvakschool. Leerlingen met interesse en talent voor kunst (dans, muziek, drama, beeldende kunst) kunnen op de school terecht. Leren van en door kunst is het uitgangspunt van de school.

Meer »
Metis Montessori Lyceum
onder

Het Metis Montessori Lyceum (MML of Metis) is een brede scholengemeenschap (mavo, havo en vwo) in Amsterdam-Oost. De havo/vwo-afdeling is gehuisvest aan de Mauritskade 58, in een gebouw dat gedeeltelijk nieuw is en gedeeltelijk gerenoveerd.

Meer »
Kiem Montessori
onder

Deze deelschool van het Metis Montessori Lyceum, gericht op sport en buitenschoolse activiteiten, is gehuisvest aan de Tweede Oosterparkstraat 30.

Meer »